Des de Ciutadans considerem que tothom té dret a gaudir del seu temps lliure, però sempre sota el principi que els drets de les persones no poden coartar ni limitar els drets de la resta. Oci SÍ, però respectant SEMPRE el descans dels veïns. El que no pot ni ha de passar és que hi hagi zones on gairebé sigui impossible dormir, sobretot i fonamentalment des dels dimecres a la nit fins als diumenges.

Creiem que en aquestes zones la presència d’agents cívics i policials ha de ser major, però com a mesura preventiva. En els plens del districte dels mesos de juny i octubre de 2016, Ciutadans va presentar una pregunta i un prec sol•licitant millorar el pla d’actuació amb els agents cívics per difondre i potenciar la bona convivència entre els usuaris dels locals d’oci nocturn i els veïns de l’entorn. La pregunta va ser contestada positivament i el prec acceptat. Però les queixes continuen…

 

*Article publicat al jardí de Sant Gervasi

http://eljardidesantgervasi.cat/sobre-loci-nocturn/