Carina Mejías: “Temíem que aquesta situació s’anava a produir tard o d’hora, com a conseqüència d’haver tret l’autoritat als agents

La presidenta del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha demanat explicacions al govern dAda Colau, després de les agressions que han patit quatre policies de la Guàrdia Urbana durant una operació contra el top manta al centre de la ciutat comtal. “Lamentem aquesta situació; ens temíem que s’anava a produir tard o d’hora, com a conseqüència d’haver tret l’autoritat als agents”, ha assenyalat.

“La paralització del govern municipal” ha generat, segons Mejías, “un espai d’absoluta impunitat” a Barcelona per a les màfies que venen productes falsificats. Davant aquests enfrontaments, ha manifestat que el top manta “no es pot tolerar per més temps” perquè suposa “un perjudici als comerciants i dóna mala imatge de la ciutat”

Per això, Ciutadans, ha demanat de nou que el comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, i l’alcaldessa aclareixin “les instruccions i si donaran un protocol clar d’actuació per enfrontar-se a aquestes situacions”, i que retornin a la Guàrdia Urbana “l’autoritat que li correspon per garantir la seguretat de tots els barcelonins”.