La portaveu de C’s a l’Ajuntament desitja que les festes de Sants “es celebrin amb total normalitat” i que “tots els veïns es sentin cridats a participar-hi” 

Barcelona, dissabte 22 d’agost del 2015. La portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Barcelona (C’s), Carina Mejías, ha instat a l’alcaldessa a “convocar un ple sobre els problemes dels barcelonins” i a “deixar de perdre el temps amb debats partidistes com el de l’adhesió de la ciutat a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)”. “Barcelona té problemes que no poden esperar, cal debatre’ls per arribar a un consens i plantejar solucions el més aviat possible en favor del benestar dels barcelonins”, ha alertat. 

Carina Mejías ha demanat a Colau “eficiència i eficàcia a l’hora de donar solució a les preocupacions dels veïns de Barcelona, després d’un estiu marcat per polèmiques com la moratòria de les llicències hoteleres, que espanta les inversions per la inseguretat jurídica que suposa”. La portaveu de C’s ha explicat que també li preocupa “l’ordenança de terrasses, que afecta a barris com el de Sants, perquè limita de forma greu l’activitat de bars i restaurants”. “Aquest agost han tornat a haver-hi incidents al barri de la Barcelona com a conseqüència dels pisos turístics i, a més, Barcelona s’ha convertit en un espai d’impunitat amb la pèssima gestió del problema dels manters”, ha lamentat.

En relació a les declaracions de Marta Rovira sobre el resultat del 27-S, Mejías s’ha dirigit als separatistes per dir-lis que “no poden pretendre que Catalunya sigui el centre del món perquè el govern català i els seus socis estan fent el ridícul”. A més, ha destacat el perill que suposa “la situació d’incertesa i la paranoia del govern de Catalunya”.